Меню
Пропонуємо до Вашої уваги один із численних варіантів меню пансіонату на день. Меню постійно змінюється та порадує Вас різноманітністю салатів, холодних закусок та гарячих страв
Що готують кухарі пансіонату?
Меню № 1
Сніданок:
- — молочна каша (рисова, пшоняна, вівсяна, манна або гречана);
— невелика скибочка хліба з маслом і сиром;
— напій «цикорій».
На обід:
- — зазвичай подається суп, наприклад, грибний зі шматочком дієтичної курочки;
— картопляне пюре;
— домашні котлети;
— порція овочевого омлету;
— напій морс.
Полудень включає:
- — питний йогурт;
— свіжий фрукт.
Легка вечеря складається з:
- — вінегрету;
— риби запеченої під вершковим соусом;
— напої (зелений або чорний чай) і свіжої випічки.
Друга вечеря традиційно складається з:
- — теплої склянки молока (або кефіру за бажанням постояльців);
— меду;
— домашнього печива.
Меню № 2
Сніданок включає:
- — натуральний сир зі сметаною та ложечкою варення;
— відварене яйце з грінками;
— зелений (або чорний за бажанням постояльців) чай.
Обід складається з:
- — розсольника зі сметаною;
— відвареного рису з печінкою по-строганівськи;
— невеликий порції овочевого вітамінного салату;
— напої (компот зі свіжих ягід).
На полудень подається:
- — склянка кефіру;
— печиво (або круасан).
Вечеря включає:
- — ліниві голубці зі свіжою булочкою;
— чай.
Пізня вечеря:
- — кисіль із свіжих ягід;
— шматок бісквіту;
— ароматне домашнє варення.